Відбувся тренінг з питань створення проєктів зі сталого розвитку «Розробка та реалізація проєктів зі сталого розвитку»

Відбувся тренінг з питань створення проєктів зі сталого розвитку «Розробка та реалізація проєктів зі сталого розвитку»

16.11. 2021 відбувся тренінг з питань створення проєктів зі сталого розвитку «Розробка та реалізація проєктів зі сталого розвитку», під час якого було презентовано просвітницький проєкт «Стимулювання ЕКО- свідомості здобувачів вищої освіти». Ініціаторами та лідерами команди проєкту були:                                              

Гурочкіна Вікторія – в.о. директора ННІ ЕОМС, д.е.н, доцент, професор кафедри економіки підприємства

Сокур Марина  – здобувач PhD кафедри економіки підприємства

Йосифчук Ярослав – здобувач вищої освіти другого ( магістерського) рівня спеціальності 076 «Підприємництво , торгівля та біржова діяльність»

Здобувачі вищої освіти познайомились з найкращими практиками впровадження еко-інновацій у світі, відчути еко-атмосферу та навчатись 5 крокам до еко-свідомого життя!  Обговорили екологічні проблеми міст, регіонів та країни, що їх турбують, запропонувати власні ідеї підвищення еко свідомості молоді , ознайомитись з простими ініціативами до відповідального споживання та дізнатись безліч цікавої інформації про важливість  підвищення екологічної свідомості. 

Заходи відбуваються в межах проєкту «Посилення соціальної відповідальності університетів для досягнення сталого розвитку» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США.

Координатором проєкту є:

Ховрак І. – в.о.  проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій, д.е.н., доцент, професор кафедри менеджменту

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *