У Податковому університеті відбувся День відкритих дверей

У Податковому університеті відбувся День відкритих дверей

Сьогодні, 19 листопада, в Податковому університеті відбувся День відкритих дверей у форматі онлайн. Захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх вступників з унікальністю університету, перевагами навчання та сучасними освітніми можливостями, а також переліком інститутів та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в закладі вищої освіти.

Розпочала захід в.о. ректора Податкового університету Валентина Унинець-Ходаківська, яка розповіла про особливості університету, як єдиного відомчого закладу вищої освіти, що підпорядковується Міністерству фінансів України, про умови навчання та можливості, які відриваються для студентів. «Податковий університет – унікальний заклад вищої освіти, який має сторічну історію становлення та розвитку. Це єдиний виш, який готує фахівців нової формації для органів у компетенції Мінфіну. Заклад вищої освіти об’єднує освіту, науку і практику, надає найкращі умови для отримання фахових знань та всебічного розвитку студентів», – зазначила в.о. ректора.

Також в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська наголосила, що вступники мають обирати, в першу чергу, той заклад вищої освіти, який надає перспективи для майбутнього працевлаштування та відкриває нові горизонти, і додала, що саме таким є Податковий університет та запросила переконатися в цьому, відвідавши університет.

З вітальним словом до учасників Дня відкритих дверей звернувся в.о. директора юридичного департаменту Державної митної служби України Юрій Ступак, який розповів про співпрацю Держмислужби та університету, про можливості дуальної освіти та проходження практики студентами Податкового університету в структурних підрозділах Державної митної служби України.

Про вибір майбутньої спеціальності та особливості вступу до університету присутнім розповіла відповідальний секретар Приймальної комісії Альона Мілевська. У свою чергу завідувач відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Валентина Тарнавська ознайомила майбутніх вступників з програмою та робочими платформами Дня відкритих дверей.

Після вступної частини кожен учасник онлайн-заходу зміг долучитися до цікавих заходів, майстер-класів та презентацій від Навчально-наукових інститутів університету.

Зазначимо, що на черговий День відкритих дверей зареєструвалося 323 особи. Найбільше з Київської, Волинської, м. Києва, Житомирської, Миколаївської, Вінницької та Сумської областей.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *