Конкурс веб-сторінок та веб-сайтів на тему: «Мій Університет. Гортаючи сторінки історії»

Конкурс веб-сторінок та веб-сайтів на тему: «Мій Університет. Гортаючи сторінки історії»

Конкурс триває з 01 листопада до 25 листопада

Реєстрація та здача робіт: https://forms.gle/8QfQexWXayHh7KmQ6

Оголошення результатів 25 листопада о 9:30 за посиланням

Час проведення  –  9:30     Дата проведення – 25 листопада  2021 року

Формат проведення: в режимі он-лайн за посиланням: 

https://org.nusta.edu.ua/b/ant-n7r-gpy

Мета заходу – залучити здобувачів вищої освіти до творчої роботи з використанням сучасних інформаційних технологій, ознайомитись з історичними віхами становлення Університету та сучасним сьогоденням навчального закладу, а також можливість висвітлити власні проектні інновації в створенні тематичних веб-сторінок та веб-сайтів.

Учасники – здобувачі вищої освіти: ННІ інформаційних технологій (студенти груп ЦДБ-20-1, ЦДБ-21-1 – обов’язкова участь), всі бажаючі; 

Відповідальні особи – Ніжегородцев В.О., Ратушняк Т.В., Гладченко О.В.

Організатори – кафедра інформаційних систем і технологій.

Вступне слово ректора. Швидкість поширення інформації у сучасному світі вражає. Саме розвиток мережі Інтернет став каталізатором поширення інформації. В цієї мережі знаходяться мільйони різноманітних веб-сайтів. Розвиток Інтернету тісно пов‘язаний з проектування та розробкою веб-сайтів.

Веб-дизайн  зорієнтований на кінцевого користувача Веб ресурсу, він поєднує елементи художніх, інформаційних, технологічних та комерційних напрямків.

Ні для кого не секрет, що дизайн сайту відіграє важливу роль і при його розробці потрібно брати до уваги сучасні тренди. Тенденції веб-дизайну постійно змінюються. У 2021 році технічні можливості здаються нескінченними, і ми бачимо, як дизайнери грають із крайнощами, винаходять нові стилі та невпинно експериментують з новими методами. У той же час, є деякі популярні стилі, які просто не зникнуть, такі як мінімалізм та насичені кольорові плоскі ілюстрації, які ми бачимо вже деякий час.

Мета даного конкурсу занурилися в політ цікавих фактів нашого Університету-одного з найбільших навчальних закладів за територією та розвиненою інфраструктурою, який облаштований за європейськими стандартами у парковій зоні Ірпеня. Наш УДФСУ формує потужну кваліфікаційну базу працівників фіскальної служби по всій Україні. 

Університет пройшов непростий, але успішний шлях: технікум–коледж–інститут–академія–Національна академія–Університет – навчальний заклад із багаторічною історією став унікальним вищим навчальним закладом України початку ІІІ тисячоліття – саме таку ідею започатковано в даному творчому конкурсі, який дозволить авторам висвітлити власні проектні інновації в створенні тематичних веб-сторінок та веб-сайтів, а користувачам створених розробок поринути в цікавий світ історичних подій Університету!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *