В університеті відбулося чергове засідання ректорату

В університеті відбулося чергове засідання ректорату

Сьогодні в Податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші запрошені учасники.

Присутні обговорили важливі питання діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про організацію документообігу в університеті доповіла начальник відділу організаційно-розпорядчої роботи Світлана Деркач.

Також присутні розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи. Серед них питання реорганізації закладу вищої освіти та стан підготовки до святкування 100-річчя університету, яке відбудеться 25-26 листопада.  

З огляду на епідеміологічну ситуацію в Україні актуальним залишається питання роботи університету в умовах поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та створення безпечних умов освітнього процесу. Тому нагадуємо про дотримання протиепідемічних правил та важливість вакцинації від СOVID-19. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *