Гостьова лекція від начальника контакт центру інформаційно-довідкового департаменту ДПС України

Гостьова лекція від начальника контакт центру інформаційно-довідкового департаменту ДПС України

Кафедрою податкової політики у рамках багаторічної співпраці, реалізуючи положення Угоди з Інформаційно-довідковим департаментом ДПС ініційовано проведення курсу гостьових лекцій для студентів ОП «Податкове консультування».
Гостьова лекція пройшла 25.11.2021 року на 3 парі для студентів-бакалаврів групи ОПБ-18-1 спеціальності 071 Облік і оподаткування ОПП «Податкове консультування» в межах профільного курсу  «Податковий практикум з адміністрування податків і платежів».
Вступне слово на лекції промовила в.о. завідувач кафедри податкової політики Ольга Іванишина, яка подякувала за співпрацю представнику Інформаційно-довідкового департаменту ДПС та побажала студентам більш сумлінно та активно ставитися до гостьових лекцій, де можна отримати практичні навички, компетенції та ознайомитися з професією податківця наглядно.
Лекційне заняття провела начальник відділу управління Контакт-центру  ІДД ДПС Уланова Світлана Василівна. Перша лекція відбулась на тему «Консультування щодо сплати податків з доходів фізичних осіб». Також на лекційному занятті Світлана Василівна ознайомила здобувачів вищої освіти зі структурою, принципами та напрямами роботи ІДД ДПС. Заняття пройшло у невимушеній цікавій атмосфері і було спрямовано на набуття практичних навичок консультування для майбутніх податківців.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *