Викладачі кафедри сучасних європейських мов провели білінгвальну годину спілкування

Викладачі кафедри сучасних європейських мов провели білінгвальну годину спілкування

Святкуємо 100-річний ювілей!

25 листопада 2021 року викладачі кафедри сучасних європейських мов Альона Чорна та Тетяна Литвинська провели білінгвальну годину спілкування на тему «The Аnniversary of the University of State Fiscal Service of Ukraine», присвячену 100-річчю Університету, в якій взяли участь студенти-філологи І та ІІ курсів. Історія Університету була висвітлена англійською мовою, що допомогло здійснити подорож у часі учасникам заходу.

Дата проведення заходу обрана не випадково. Вона зумовлена великою подією, адже наш Університет відзначає серйозний ювілей! УДФСУ відмічає сторіччя свого існування в країні знань! За цей час йому вдалося досягти неабиякого успіху і стати одним із найпрестижніших в Україні!

Витримавши вантаж у сто років та буревії життя, донині Університет державної фіскальної служби України залишається потужним освітньо-науковим комплексом. Сьогодні наш Університет – це вітчизняний бренд, відзначений високою репутацією і бездоганною якістю освіти.

Не маємо сумнівів, що до відзначення такої поважної дати долучаться наші студенти, викладачі, випускники, партнери – всі, хто зробили посильний внесок в розвиток Університету.

Вітаємо всіх з цим прекрасним святом!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *