Проведено конкурс проектів «Молодіжний хакатон» на тему «Поштові відправлення: безпека, контроль, контрабанда»

Проведено конкурс проектів «Молодіжний хакатон» на тему «Поштові відправлення: безпека, контроль, контрабанда»

24 листопада ГО “Інститут економічних досліджень та політичних консультацій” (ІЕД) спільно з Інститутом міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ІМВ), Університетом митної справи та фінансів (м. Дніпро) та Університетом державної фіскальної служби України (м. Ірпінь) провели конкурс проектів «Молодіжний хакатон» на тему «Поштові відправлення: безпека, контроль, контрабанда».

Конкурс проводився з метою набуття його учасниками відповідних компетентностей щодо здатності визначати та вирішувати комплексні проблеми реалізації митної політики держави як передумови забезпечення економічної безпеки та сприяння міжнародній торгівлі на основі критичного осмислення наукового та емпіричного матеріалу, розробки та обґрунтування оптимальних адміністративних та правових рішень.

У конкурсі взяли участь дві команди з Державного податкового Університету під керівництвом к.е.н., доцента Сушкової Олени Євгеніївни – команда “Синергія”, у складі якої Носова Марія (група МММ-20-1), Паращук Дмитро (група ММБ-19-1), Струтинська Катерина (група МММ-21-1) і Тихонова Єлизавета (група МЕБ-19-1 ) та команда “Grand`Ex” – Василинчук Юліана, Краснобока Вікторія, Федечко Олександр, Самагала Максим, Луцик Назар (всі студенти групи МММ-21-1). Слід зазначити, що команда “Синергія” вже неодноразово брала участь у даному конкурсі і після зайнятого третього місця у грудні 2020 року, змогла вибороти другу позицію. А новачки  “Grand`Ex” одразу посіли третє місце.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *