В Податковому визначено переможців Кубку Університету з функціонального тренінгу

В Податковому визначено переможців Кубку Університету з функціонального тренінгу

В Податковому університеті провели турнір «Кубок Університету з функціонального тренінгу», присвячений 100-річчю вишу. Турнір проходив у 3 етапи: за перемогу змагалися 39 учасників, з них у півфінал пройшли 11, а за звання кращих у фіналі боролися 6 спортсменів.

Для участі у змаганнях спортсмени виконували завдання, отримані від організаційного комітету, та записували їх на відео для подальшого суддівського оцінювання. Щоб пройти у наступний етап необхідно було врахувати багато факторів, таких як правильна техніка виконання вправ, так і тих, що стосувалися технічної сторони, зокрема: запису відео, розташування камери, таймеру, положення учасника в кадрі та відсутності зайвих предметів (в іншому випадку відео не приймалося до суддівського оцінювання).

Підведення підсумків Кубку та нагородження переможців відбулося 1 грудня 2021 року. За результатами змагань перемогу здобули:

  1. Андрій Білошицький, студент ННІ фінансів, банківської справи.
  2. Данило Коляда, студент ННІ фінансів, банківської справи.
  3. Владислав Таргонський, ННІ інформаційних технологій.
  4. Юлія Сніжко, студентка ННІ фінансів, банківської справи.

Кожен учасник показав гідні результати, але перемогу здобули найсильніші, вони отримали дипломи, кубки та інші приємні подарунки.

Вітаємо спортсменів! Бажаємо успіхів та подальших досягнень! Так тримати!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *