«Марафон кар’єри» для студентів та випускників Податкового: три дні можливостей для працевлаштування та розвитку

«Марафон кар’єри» для студентів та випускників Податкового: три дні можливостей для працевлаштування та розвитку

влені у працевлаштуванні студентів та молодих спеціалістів.

Під час трьох днів онлайн-зустрічей студенти та випускники Податкового університету отримали інформацію про вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування та проходження практики на підприємствах, установах та організаціях, а також дізналися про оголошені конкурси на посади в державних органах.

Участь в заході взяли працедавці, які зацікавлені в перспективних студентах та випускниках Податкового, а саме:

  • Міністерство фінансів України 
  • Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції м.Київ
  • АТ «ОТП Банк»
  • Державна аудиторська служба України
  • Державна податкова служба України
  • ТОВ «Бейкер Тіллі Україна» («Baker Tilly»)
  • ПАТ «Національний депозитарій України»
  • Ірпінський міський центр зайнятості
  • Державна митна служба України
  • Державна прикордонна служба України ОКПП «Київ»
  • Вишнівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги..

Представники органів державної влади та провідних компаній вели активне спілкування зі студентами та випускниками, розповіли про важливі критерії для прийому на роботу, як особистісні, так і професійні, про особливості складання резюме, проходження практики та стажування, а також участь в конкурсах на заміщення вакантних посад.

Відмітимо, що «Марафон кар’єри» в Податковому університеті – це щорічний спеціалізований захід, профорієнтаційний майданчик, на якому роботодавці та студенти мають можливість зустрітися один з одним в онлайн-форматі. Це можливість для студентів-випускників знайти стабільну роботу, а для роботодавців – підібрати кваліфікованих фахівців.

Майбутня успішна робота наших студентів – пріоритет для Податкового. Університет не лише надає якісну освіту студентам, а й всебічно сприяє їх подальшому працевлаштуванню! Саме тому навчальний заклад активно налагоджує співпрацю з провідними компаніями та державними органами, які зацікавлені у працівниках нової формації, а також проводить плідну роботу по допомозі кожному студенту та випускнику в пошуках роботи мрії.

З питаннями щодо працевлаштування можна звернутися до відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню:

068/073 619-3131

03.06@nusta.edu.ua

Презентаційні матеріали учасників «Марафону кар’єри» можна знайти на сайті університету у вкладці «Студенту» – «Практика. Працевлаштування». Також там можна знайти і актуальні вакансії. Переходьте – https://www.nusta.edu.ua/work/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *