В Державному податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату

В Державному податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату

Сьогодні у Державному податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату під головуванням в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської. Засідання відбулося за участі проректорів, директорів Навчально-наукових інститутів, керівників структурних підрозділів та інших членів ректорату.

Відкриваючи засідання в.о. ректора зачитала вітальний лист від Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, який привітав колектив університету зі 100-річним ювілеєм з дня заснування закладу вищої освіти. У вітальному листі голова депутатського корпусу зичить колективу професійних успіхів, мирного неба над головою, добра, благополуччя і всіляких гараздів, а також нових знань, досягнень і перемог. Відмітимо, що своє сторіччя Державний податковий університет  відзначив 25-26 листопада 2021 року, свято пройшло, а привітання продовжують надходити на адресу Державного податкового університету від колег, друзів, партнерів, студентів, випускників та ветеранів. Зокрема, це вітання від поважних осіб, які займають високі державницькі посади та впливають на державотворчі процеси, представників міністерств, відомчих органів, органів місцевого самоврядування та інших інституцій, а також іноземних партнерів та колег.

На порядку денному засідання ректорату обговорили важливі питання діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема,  про впровадження засобів інформаційно-технічної підтримки діяльності ректорату, навчально-наукових інститутів, факультетів, кафедр та інших структурних підрозділів університету поінформував в.о. проректора з цифровізації та інноваційного навчання Андрій Петренко. Про організацію зустрічі адміністрації Державного зі студентським активом та органами студентського самоврядування доповів в.о. Навчального центру менеджменту та якості освітнього процесу Олексій Сидоренко. Також присутні обговорили кампанію вакцинації співробітників проти поширення COVID-19.

Крім цього учасники засідання розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання і визначили подальші кроки у подальшій роботі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *