Університет нагороджено відзнакою за участь у віртуальній Міжнародній  спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2021»

Університет нагороджено відзнакою за участь у віртуальній Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2021»

За участь у віртуальній Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2021» Державний податковий університет нагороджено золотою медаллю у номінації «Науково-дослідна діяльність закладу вищої освіти».

Крім цього, дипломами за активну роботу з упровадження педагогічних інновацій в освітній процес нагороджено: в.о. ректора Університету державної фіскальної служби України Світлану Заєць, директора Науково-дослідного інституту фіскальної політики Олега Шевчука, відповідального секретаря Приймальної комісії Альону Мілевську, директора Ірпінського державного коледжу економіки та права Оксану Пілевич, завідувача відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Навчально-наукового центру організації освітнього процесу Валентину Тарнавську та фахівця Консультаційного центру з питань прийому на навчання, провідного фахівця відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Навчально-наукового центру організації освітнього процесу Наталію Кушнір.

Нагадаємо, що Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2021» проходила 12-13 листопада 2021 року. Організовано та проведено захід Всеукраїнською громадською організацією Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Програмою виставки передбачалося проведення онлайн презентацій вітчизняних і закордонних закладів освіти, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення відеоконференцій з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних технологій у галузі освіти, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до національних і закордонних закладів освіти.

Університет на виставці презентував відділ профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Навчально-наукового центру організації освітнього процесу (відділ доуніверситетської підготовки Навчального центру неперервної освіти та дистанційного навчання) та Науково-дослідний інститут фіскальної політики.

Для учасників виставки «Освіта та кар’єра – 2021» було передбачено проведення конкурсу з тематичних номінацій із нагородженням Гран-Прі, золотими, срібними та бронзовими медалями.

Пишаємось, що університет здобув чергову відзнаку за результатами своєї діяльності! Й не менш приємно, що ця відзнака у номінації «Науково-дослідна роботи закладу вищої освіти»! Оскільки наука – це майбутнє!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *