В Державному податковому університеті відбулося засідання ректорату

В Державному податковому університеті відбулося засідання ректорату

17 січня 2022 року в Державному податковому університеті відбулося перше в новому навчальному семестрі засідання ректорату під головуванням в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської. Засідання відбулося за участі проректорів, директорів Навчально-наукових інститутів, керівників структурних підрозділів та інших членів ректорату. 

На порядку денному засідання ректорату обговорили важливі питання діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про зміни та доповнення до нормативно-правових актів Державного податкового університету доповів в.о. директора Навчального центру менеджменту та якості освітнього процесу Олексій Сидоренко, про підготовку інформації до звіту керівника університету за 2021 рік доповіла учений секретар Марина Рудая, звіт Центру студентської творчості та дозвілля «Сузір’я» представила директор Центру Катерина Преображенська, про організацію діяльності Навчального центру неперервної освіти та дистанційного навчання доповіла директор Центру Ірина Погорєловська.

Крім цього, про підсумки реалізації проєкту «Імплементація діяльності та організація роботи Юридичної клініки на деокупованій території України з метою посилення фінансової грамотності населення» доповіла завідувач навчальної лабораторії «Юридична клініка» Тетяна Шолкова. Про успішні проєкти «Юридичної клініки» Державного податкового університету читайте ТУТ.

Під час ректорату привітали ювілярів, а також розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *