У Податковому відбувся перший в новому навчальному семестрі День відкритих дверей

У Податковому відбувся перший в новому навчальному семестрі День відкритих дверей

Сьогодні, 28 січня, у Податковому університеті відбувся перший в новому навчальному семестрі День відкритих дверей у форматі онлайн. Мета – ознайомлення майбутніх вступників з унікальністю університету, перевагами навчання та сучасними освітніми можливостями, а також переліком інститутів та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в закладі вищої освіти.

З вітальним словом до учасників Дня відкритих дверей звернулися  в.о. проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Світлана Заєць та в. о. проректора з наукової роботи та рекрутації Державного податкового університету Марина Пижова. Які розповіли про особливості університету, як єдиного відомчого закладу вищої освіти, що підпорядковується Міністерству фінансів України та можливості, які відриваються студентам для їх всебічного розвитку.

Спеціальним гостем заходу стала начальник методичного відділу Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Галина Паньків. Вона надала вичерпні роз’яснення щодо проходження зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО – 2022), а також відповіла на питання присутніх.

Про особливості вступу до університету розповіла учасникам відповідальний секретар Приймальної комісії Альона Мілевська, презентувавши карту «Вибір майбутньої спеціальності». Своєю чергою завідувач відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Валентина Тарнавська ознайомила майбутніх вступників з програмою та робочими платформами Дня відкритих дверей.

Після вступної частини кожен учасник онлайн-заходу зміг долучитися до цікавих заходів, майстер-класів та презентацій від Навчально-наукових інститутів та Факультетів університету.

Зазначимо, що на День відкритих дверей зареєструвалося 249 осіб. Найбільше учасників було зафіксовано з Київської, Житомирської, Вінницької, Рівненської областей, а також з міста Київ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *