Податковий отримав вітальну адресу від Асоціації платників податків України

Податковий отримав вітальну адресу від Асоціації платників податків України

Вдячні за багаторічну співпрацю та взаємодію нашому надійному партнеру – Асоціації платників податків України!

Музейна колекція привітань з нагоди ювілею Державного податкового університету поповнилася вітальним подарунком від Надзвичайного і Повноважного Посла, Президента ВГО Асоціація платників податків України,  Віце-президента ЄАПП Грігола Катамадзе.

У вітальні адресі Президент АППУ привітав колектив університету з визначною подією – 100-річчям заснування вишу, побажав процвітання, нових видатних випускників, а також впевнених перемог і звершень у науково-освітньому та культурному просторі Української держави.

Нагадаємо, що Державний податковий університет та Асоціація платників податків України  є надійними партнерами в рамках підписаного Меморандуму про партнерство та співробітництво.

ВГО «Асоціація платників податків України» є найчисельнішою Всеукраїнською громадською організацією, яка об’єднує представників бізнесу – платників податків різних сфер економіки. Асоціація представляє інтереси представників великого, середнього та малого бізнесу на місцевому, регіональному, галузевому, всеукраїнському рівнях, сприяє поліпшенню підприємницького клімату в країні, розвитку партнерських відносин між владою і бізнесом, підвищенню соціальної відповідальності платників податків.

Зазначимо, що Асоціація платників податків України виступає співорганізатором потужного заходу, який відбудеться в університеті 25-26 лютого 2022 року – III Міжнародний форум «Економічна безпека держави та бізнесу».

Анонс події на офіційному вебсайті університету: https://www.nusta.edu.ua/event/vidbudetsya-iii-mizhnarodnyj-forum-ekonomichna-bezpeka-derzhavy-ta-biznesu-nova-filosofiya-partnerstva/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *