У Державному податковому університеті відзначили День єднання

У Державному податковому університеті відзначили День єднання

Синьо-жовті стрічки, національні прапори та спільне виконання Державного Гімну України – саме так розпочався день у Державному податковому університеті! З трепетом у серці та гордістю за свій народ університетська родина вперше відзначила надзвичайно важливу подію – День єдності.

О 9:00 над Податковим було урочисто піднято Державний Прапор України, який гордо майорить на фоні синього неба, як символ незламності українського народу, його миролюбності, любові до своєї Батьківщини.

Після цього колектив університету та студенти зібралися перед Центральним корпусом вишу, щоб продемонструвати  згуртованість, готовність захищати свою свободу та незалежність.

Щирі слова та позитивні думки об’єднали учасників сьогоднішньої акції. Присутні говорили про важливе  для нації, держави та кожного з нас!

«Ми різні, але єдині! Сьогодні академічна спільнота Державного податкового університету цінує свою свободу та впевнено заявляє – ми незалежні, бо вільні духом громадяни України. У єдності наша сила!»  – наголосила в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська та додала, що від сьогоднішнього дня, щороку, 16 лютого, ми будемо збиратися і єднатися навколо прапора, створювати ланцюги єднання, які говорять про те, що ми з вами вільна нація, яка уміє гуртуватися і давати відсіч будь-яким загрозам.

Університетська родина виконала Державний Гімн України та спільно, взявшись за руки, утворила ланцюг єднання на центральній площі Податкового, аби ще раз показати всьому світу, що разом ми здатні подолати будь-які труднощі! Адже в єдності – наша сила! Нас об’єднує Державний Герб, Державний Прапор, Державний Гімн! А головне – любов до України та прагнення до її світлого майбутнього!

#UAразом, і це – назавжди!

Більше фото шукайте ТУТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *