Податковий засуджує рішення Російської Федерації визнати квазі-республіки «ДНР» та «ЛНР»

Податковий засуджує рішення Російської Федерації визнати квазі-республіки «ДНР» та «ЛНР»

Державний податковий університет рішуче засуджує рішення Російської Федерації визнати так звані Донецьку та Луганську «народні республіки» (ДНР та ЛНР), які по суті є контрольовані Росією терористичні організації. Відповідні укази підписав Владімір Путін 21 лютого 2022 року та передав їх на ратифікацію до Федеральних зборів.

8 років тому Росія організувала прихований переворот на Сході України, замаскований під сепаратистський рух, розпалила війну на Донбасі та шляхом військової інтервенції в Україну створила маріонеткові квазі-республіки «ДНР» та «ЛНР».

Протягом усіх цих років Москва продовжувала підігрівати війну на сході України, а тепер шукає привід розпочати повномасштабне вторгнення до країни.

Такий крок є новим актом агресії проти України, її незалежності, суверенітету та територіальної цілісності. Це кричуще порушення міжнародного законодавства та Мінських Угод, стороною яких є Росія. Це означає кінець Мінського процесу та демонструє рішення Російської Федерації про односторонній вихід з переговорів.

21 лютого, ввечері, Президент України Володимир Зеленський  скликав екстрене засідання РНБО. 22 лютого о 2:29 за підсумками засідання Президент України зверненувся до нас – Великого народу Великої країни посилання на відео: https://www.president.gov.ua/videos/videos-archive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *