Вітання ректора Павла Пашка з нагоди Дня Гідності та Свободи

  Шановні викладачі, студенти та колеги! Щиро вітаю вас із Днем Гідності та Свободи! Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у бойових діях на сході держави, усіх тих, хто власним життям демонструє одвічне прагнення українців жити у вільній, демократичній державі. Ми з гордістю

Початок

Кінець

 

Шановні викладачі, студенти та колеги!

Щиро вітаю вас із Днем Гідності та Свободи! Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у бойових діях на сході держави, усіх тих, хто власним життям демонструє одвічне прагнення українців жити у вільній, демократичній державі. Ми з гордістю говоримо про те, що українці – це великий народ! І подвиг українських героїв тому підтвердження! 

У цей день бажаю усім нам миру, злагоди, міцного здоров`я, добробуту, щастя, творчої наснаги, нових звершень та здобутків для процвітання Батьківщини! Будьмо згуртованими та єдиними, щоб захистити нашу незалежність та свободу, щоб мати право самостійно обирати вектор розвитку України!

З повагою

       Ректор Павло Пашко

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy