В УДФСУ стартує благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу»

Університет державної фіскальної служби України запрошує долучитися до благодійної акції – «Подаруй бібліотеці книгу» з нагоди Міжнародного дня дарування книг. Якщо у вас є книги, які обов’язково мають прочитати інші. Якщо ви любите робити добрі справи і охоче берете участь у благодійних акціях. Якщо ви вважаєте, що саме ваша добірка

Початок

Кінець

Університет державної фіскальної служби України запрошує долучитися до благодійної акції – «Подаруй бібліотеці книгу» з нагоди Міжнародного дня дарування книг.

Якщо у вас є книги, які обов’язково мають прочитати інші. Якщо ви любите робити добрі справи і охоче берете участь у благодійних акціях. Якщо ви вважаєте, що саме ваша добірка книг має поповнити фонд Наукової бібліотеки УДФСУ.  Не залишайтеся осторонь! Адже робити добрі справи – благородно та надзвичайно приємно!

Можливо, саме ваша книга стане комусь у пригоді, розширить світогляд та додасть гармонії у життя, адже вчасно прочитана книга – величезна удача!

Чекаємо вас за адресою: кім. 372, корпус С Наукова бібліотека УДФСУ, вул. Університетська, 31 (індекс 08205, у разі надсилання поштою)

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy