Кафедра військової підготовки УДФСУ оголошує набір у 2021 році

Кафедра військової підготовки Університету державної фіскальної служби України оголошує набір на 2021-2023 навчальні роки. Прийом заяв та документів здійснюватиметься до 6 травня 2021 року. Термін навчання - 2 роки. Документи для вступу: Заяву на ім'я директора інституту/декана (начальника) факультету закладу вищої освіти, у якому вони здобувають відповідний ступінь вищої освіти

Початок

Кінець

Кафедра військової підготовки Університету державної фіскальної служби України оголошує набір на 2021-2023 навчальні роки.

Прийом заяв та документів здійснюватиметься до 6 травня 2021 року. Термін навчання – 2 роки.

Документи для вступу:

  1. Заяву на ім’я директора інституту/декана (начальника) факультету закладу вищої освіти, у якому вони здобувають відповідний ступінь вищої освіти (заява має бути погоджена директором/деканом відповідного закладу вищої освіти).
  2. Копію посвідчення про приписку до призовної дільниці (для осіб чоловічої статі).
  3. Копію ідентифікаційного коду.
  4. Копію паспорта громадянина України

По закінченню кафедри військової підготовки ви отримаєте первинне офіцерське звання “молодший лейтенант запасу” і матимете можливість проходити службу у Збройних Силах України та в інших силових структурах.

Контактна інформація.

Адреса розташування: 08201, Київська обл., м.Ірпінь, вул. Північна, 48а. каб. 312

Телефон для довідок: (045 97) 60 302

Електронна адреса: 38.01@nusta.edu.ua

Адреса сайту: irpinvp.at.ua

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy