Фонд Віктора Пінчука розпочинає 13-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

  Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді «Завтра.UA» покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін. Стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 2240 грн., а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або

Початок

17.10.2018 - 00:00

Кінець

30.11.2018 - 00:00

 

Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді «Завтра.UA» покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін.

Стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 2240 грн., а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.
У конкурсі можуть взяти участь студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ЗВО 4-го рівня акредитації. Детальні умови участі можна знайти на сайті програми у розділі «Конкурс».
Ключові вимоги до аплікантів, які будуть відібрані за результатами конкурсного добору:

  • академічна успішність;
  • активна позиція та досвід у реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються  в науковій роботі;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності

Прийом заявок на участь у конкурсі відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 17 жовтня до 30 листопада 2018 року.
Завтра.UA – перша приватна загальнонаціональна програма в Україні, метою якої є виховання нового покоління українців з відмінною освітою та сильним почуттям громадянської відповідальності, які змінять країну. Фонд Віктора Пінчука обирає найталановитіших студентів України та надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації проектів соціального та бізнес спрямування (вже підтримано понад 160 проектів). Програма також є платформою для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією.
Докладніше про програму: zavtra.in.ua
Слідкуйте за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційній сторінці «Завтра.UA» у Facebook.
Детальніше про програму тут.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy