Долучайтеся до Програми ЕРАЗМУС + ДНІ ДЛЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ: ZOOM EDITION

  Національний Еразмус+ офіс в Україні (Проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network Kyiv, за підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейським корпусом солідарності, закладами вищої освіти України та випускниками Програми Еразмус Мундус,

Початок

Кінець

 

Національний Еразмус+ офіс в Україні (Проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network Kyiv, за підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейським корпусом солідарності, закладами вищої освіти України та випускниками Програми Еразмус Мундус, запрошує взяти участь в ЕРАЗМУС+ ДНІ ДЛЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ: ZOOM EDITION, що відбуватимуться онлайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook протягом квітня:

5 квітня «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV» о 15:00 – 18:00 

12 квітня«ЕРАЗМУС+ ДНІ для України: Zoom edition – NORTH» о 15:00 – 18:00 

19 квітня«ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – WEST» о 15:00 – 18:00 

26 квітня«ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – SOUTH-EAST» о 15:00 – 18:00 

Ви дізнаєтесь про: поточні та нові можливості, безкоштовні індивідуальні можливості навчання і практики, викладання та стажування в провідних європейських університетах, молодіжні обміни та волонтерство, а також познайомитесь з українцями-учасниками та їх історіями успіхів.

Мова заходів: українська.

Реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА. Кожен захід має окрему форму реєстрації для участі. Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на E-mail вказану під час реєстрації.

Звертаємо увагу – кожен захід складається з двох частин:

  1. Презентації спікерів
  2. Cпілкування в break-out rooms у Zoom з партнерами з відділів міжнародної співпраці провідних українських університетів та студентами-учасниками проєктів мобільності Еразмус+.

За додатковою інформацією звертатись на пошту: ukraine@esn.org

Додатково:

Еразмус+  Програма Європейського Союзу, яка через підтримку навчання впродовж життя, працює задля освітнього, професійного та особистого розвитку громадян ЄС та поза його межами, у сферах освіти, професійної підготовки, молоді і спорту. Програма підтримує навчальну мобільність, інноваційні проєкти і партнерства співпраці організацій, розвиток політики та співробітництва. В конкурсах Програми можуть брати участь різні типи організацій. Індивідуальні можливості відкриті для різних груп населення, для молоді 13-30 років, без вікових обмежень: для молодіжних працівників, студентів і аспірантів, працівників закладів освіти, молодіжних організацій, представників державного, громадського, приватного сектору та інших. Детальніше про Програму ЄС Еразмус+ на сайті та у мережі Facebook.

ESN Kyiv (Erasmus Student Network Kyiv) – це неприбуткова студентська організація, яка є частиною всеєвропейської мережі Erasmus Student Network, що працює на волонтерських засадах по принципу “Студенти допомагають студентам”. Ключові напрями роботи: підтримка іноземних студентів та організація їх перебування в Україні; промоція Програми ЄС Еразмус+ в Україні; залучення Еразмус+ алумні. 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy