Запрошуємо взяти участь у конференціях

Шановні науковці, молоді вчені та здобувачі вищої освіти! Університет державної фіскальної служби України запрошує взяти участь у Міжнародних науково-практичних конференціях: ІV Міжнародна науково-практична конференція «Стратегія і практика інноваційного розвитку фінансового сектору України», яка відбудеться 25-26 березня 2021 року Детальніше в інформаційному листі за посиланням:  https://drive.google.com/file/d/1E402rH4sHgUrBIbxkU2l0hRLQx8vQ_I0/view Міжнародна науково практична Інтернет- конференція «Забезпечення сталого розвитку міст та регіонів:

Початок

Кінець

Шановні науковці, молоді вчені та здобувачі вищої освіти! Університет державної фіскальної служби України запрошує взяти участь у Міжнародних науково-практичних конференціях:

  • ІV Міжнародна науково-практична конференція «Стратегія і практика інноваційного розвитку фінансового сектору України», яка відбудеться 25-26 березня 2021 року

Детальніше в інформаційному листі за посиланням: 

https://drive.google.com/file/d/1E402rH4sHgUrBIbxkU2l0hRLQx8vQ_I0/view

  • Міжнародна науково практична Інтернет- конференція «Забезпечення сталого розвитку міст та регіонів: стан в Україні та зарубіжний досвід», яка відбудеться 25 лютого 2021 року у дистанційній формі.

Детальніше в інформаційному листі за посиланням:

 https://drive.google.com/file/d/1Gc5utK04CjOcgtsxX-duQ2lVqeqOUikC/view

За результатами конференцій буде сформовано електронні збірники.

Беріть участь у наукових заходах УДФСУ, будьте активними та діліться своїми науковими дослідженнями і напрацюваннями.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy