Колектив УДФСУ вітає ректора Павла Пашка з Днем народження!

  Шановний Павле Володимировичу, від усієї великої родини Університету щиро вітаємо з Днем народження! Ваш професіоналізм та безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість дають свої результати! Наш Університет – один із кращих закладів вищої освіти! Наші студенти – серед найвідоміших осіб держави! І в цьому – Ваша з нами заслуга!

Початок

Кінець

 

Шановний Павле Володимировичу, від усієї великої родини Університету щиро вітаємо з Днем народження!

Ваш професіоналізм та безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість дають свої результати! Наш Університет – один із кращих закладів вищої освіти! Наші студенти – серед найвідоміших осіб держави! І в цьому – Ваша з нами заслуга! Не зважаючи на усі виклики сьогодення, Ви завжди перебуваєте на крок попереду. Тож недаремно серед колег та студентства панує шана та повага до Вас, Павле Володимировичу!

Нехай Ваш шлях приносить нові злети й досягнення, хай збудуться Ваші бажання і прагнення, збережеться все добре, що є у Вашому житті та примножаться миті радості! Бажаємо, щоб успіх і натхнення були вірними супутниками у всіх починаннях, а здоров’я і благополуччя – у щоденному житті. 

З Днем народження!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy