Оголошується конкурс про занесення до Золотої книги Пошани Університету ДФС України

  З 22 червня по 20 серпня 2021 року в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) оголошується конкурс про занесення до Золотої книги Пошани університету. Подання учасників оформляється відповідно до Положення про Золоту книгу пошани УДФСУ, що регулює порядок та визначає підстави для занесення до Золотої книги, а також формується

Початок

Кінець

 

З 22 червня по 20 серпня 2021 року в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) оголошується конкурс про занесення до Золотої книги Пошани університету.

Подання учасників оформляється відповідно до Положення про Золоту книгу пошани УДФСУ, що регулює порядок та визначає підстави для занесення до Золотої книги, а також формується відповідно до рейтингів оцінювання роботи 2020-2021 навчального року науково-педагогічних працівників та екзаменаційної сесії для здобувачів вищої освіти.

Відмітимо, що Золота книга Пошани УДФСУ започаткована для розвитку традицій, патріотичного та професійного виховання, формування духу корпоративності, відображення особливих досягнень у професійній діяльності викладачів, співробітників, здобувачів вищої освіти та увічнення пам’яті їх заслуг перед Університетом. Кника створюється з метою збереження та примноження кращих традицій університету, який у 2021 році святкуватиме своє 100-річчя і пройшовши шлях від Українського торф’яного технікуму до Університету.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy