Привітання в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської з Всесвітнім днем вишиванки

Дорогі українці! Щиро вітаю вас із Всесвітнім днем вишиванки! Вже 15 років поспіль Україна та світ відзначають свято самобутнього, неповторного, барвистого генетичного коду української нації! Символічно, що цей день започаткувало саме студентство, студентство Чернівецького національного університету. Наш університет, студенти, курсанти, викладачі та співробітники приєднуються до його святкування і в цей

Початок

Кінець

Дорогі українці!

Щиро вітаю вас із Всесвітнім днем вишиванки! Вже 15 років поспіль Україна та світ відзначають свято самобутнього, неповторного, барвистого генетичного коду української нації!

Символічно, що цей день започаткувало саме студентство, студентство Чернівецького національного університету. Наш університет, студенти, курсанти, викладачі та співробітники приєднуються до його святкування і в цей день, традиційно, одягають яскраві вишиті вбрання, щоб показати, що українські символи та традиції – прекрасні!

Нехай вишиванка об’єднає усіх, хто серцем і душею з Україною!

Зі святом!

З повагою

в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy