Привітання ректора Павла Пашка з Днем Конституції України!

  Шановні друзі! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України! 28 червня не лише визначальний день в історії держави, а й особлива дата для кожного українця! Адже прийнятий 24 роки тому, основний закон України закріпив демократичні, соціальні і правові принципи, став гарантом захисту основоположних прав та

Початок

Кінець

 

Шановні друзі!

Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України! 28 червня не лише визначальний день в історії держави, а й особлива дата для кожного українця! Адже прийнятий 24 роки тому, основний закон України закріпив демократичні, соціальні і правові принципи, став гарантом захисту основоположних прав та свобод людини і громадянина.

В цей день висловлюю щирі вітання кожному українцю і бажаю мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку! Нехай ваші конституційні права реалізуються, а обов’язки – виконуються!

Зі святом!

З повагою

Ректор Павло Пашко

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy