Привітання ректора Павла Пашка з 23-ою річницею створення Факультету

  Шановні офіцери, курсанти та студенти!         Прийміть щирі вітання з нагоди 23-ї річниці створення Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України!        Факультет – це навчальний підрозділ, який немає аналогів в Україні та є гордістю Університету, адже

Початок

Кінець

 

Шановні офіцери, курсанти та студенти!

        Прийміть щирі вітання з нагоди 23-ї річниці створення Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України!

       Факультет – це навчальний підрозділ, який немає аналогів в Україні та є гордістю Університету, адже має унікальну систему підготовки, сучасні умови для навчання та розвитку. Впевнений, що професійні знання та навички офіцерів, курсантів та студентів, неодноразово служитимуть на благо України!

        З нагоди річниці створення Факультету бажаю вам наснаги у навчанні та професійній діяльності, впевненості у своїх силах, витримки та наполегливості в досягненні поставленої мети! Будьте вірними своїй справі, адже саме ви – захисники економічної безпеки держави, гаранти її економічної стабільності!

З повагою 

Ректор Павло ПАШКО

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy