Привітання ректора УДФСУ з Міжнародним жіночим днем!

Дорогі наші жінки! Щиро вітаю вас із чудовим весняним святом – Міжнародним жіночим днем! Все найкраще в житті пов’язане з вами, адже ви даруєте доброту, натхнення, ніжність та тепло, поруч з вами чоловіки стають сильнішими. Я впевнений, що кожна жінка особлива і неповторна, тому заслуговує тільки найкращого! Від усієї душі

Початок

Кінець

Дорогі наші жінки!
Щиро вітаю вас із чудовим весняним святом – Міжнародним жіночим днем! Все найкраще в житті пов’язане з вами, адже ви даруєте доброту, натхнення, ніжність та тепло, поруч з вами чоловіки стають сильнішими. Я впевнений, що кожна жінка особлива і неповторна, тому заслуговує тільки найкращого!
Від усієї душі бажаю вам щастя, любові і добра! Нехай поруч завжди будуть тільки найкращі люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, блиском в очах, впевненістю і душевним спокоєм. Також хочу побажати вам здійснення мрій, затишку, родинної злагоди та миру!
Будьте щасливими, коханими, неповторними та яскравими. Нехай весна завжди живе у вашому серці. І пам’ятайте, що кожна з вас – прекрасна!

З повагою
Ректор Павло ПАШКО

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy