УДФСУ проводить набір на курси масажу

  Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Університету державної фіскальної служби України проводить набір на курси масажу та запрошує усіх бажаючих навчитися грамотно, якісно та професійно надавати послуги масажу. Початок курсів стартує 1 жовтня 2020 року та триває 2 місяці (18 занять по 4 академічних години, 2

Початок

Кінець

 

Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Університету державної фіскальної служби України проводить набір на курси масажу та запрошує усіх бажаючих навчитися грамотно, якісно та професійно надавати послуги масажу.

Початок курсів стартує 1 жовтня 2020 року та триває 2 місяці (18 занять по 4 академічних години, 2 рази на тиждень у вівторок і четвер з 18:00 по 21:00). Вартість всього курсу – 5000 грн.

Для навчання створено максимально комфортні умови та повністю обладнано класи. Заняття побудовані цікаво, інформативно, включаючи теоретичні відомості та практичні заняття з різних видів і технік масажу.

Курс викладають високваліфіковані фахівці:

  • Гаврилюк Валерій Олексійович – фізіолог-реабілітолог, канд. пед. наук, доцент кафедри хортингу та реабілітації ННІ спеціальної спортивної та бойової підготовки та реабілітації;
  • Гаєвий Вадим Юрійович – фізичний реабілітолог, викладач кафедри хортингу та реабілітації ННІ спеціальної спортивної та бойової підготовки та реабілітації. 

По закінченню курсу ви отримаєте навички для виконання таких видів масажу: класичного загального, дитячого, спортивного, лікувального, та рефлекторно-сегментарного. Також навчитеся використовувати знання з анатомії та фізіології людини при виконанні будь-якого виду масажу.

Крім цього, кожен учасник курсу отримає СЕРТИФІКАТ від Університету державної фіскальної служби України.

Програма навчання

Реквізити для оплати: http://www.nusta.edu.ua

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy