Шановні майбутні студенти!

Ми радо вітаємо вас з першим днем літа та анонсуємо нову хвилю можливостей для студентів бакалаврів та фахівців фінансової справи! В рамках нової освітньої магістерської програми Фінтех, ви зможете отримати унікальну можливість детальніше ознайомитися зі сферою фінансових технологій на Всеукраїнському дні відкритих дверей, що відбудеться 7 червня о 15.00 год.

Початок

Кінець

Ми радо вітаємо вас з першим днем літа та анонсуємо нову хвилю можливостей для студентів бакалаврів та фахівців фінансової справи!

В рамках нової освітньої магістерської програми Фінтех, ви зможете отримати унікальну можливість детальніше ознайомитися зі сферою фінансових технологій на Всеукраїнському дні відкритих дверей, що відбудеться 7 червня о 15.00 год. в режимі онлайн.

Ми познайомимо вас з професійними фахівцями, які поділяться своїми знаннями та секретами у сфері фінансових технологій. Також, під час заходу ви зможете отримати відповіді на питання, які вас цікавлять і остаточно визначитись з вибором майбутнього навчального закладу.

Реєструйтесь на програму за посиланням!

https://nusta.edu.ua/fintech/

Фінтех – чекає на тебе!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy