Обговорення положень про органи студентського самоврядування

    Громадська організація «Українська асоціація студентів» за підтримки Міністерства освіти і науки України ініціює обговорення проекту Типового положення про органи студентського самоврядування. Всеукраїнське обговорення відбудеться 29 жовтня 2018 р. за адресою м. Київ, вул. Перемоги, 10, (актова зала), з 11:00 до 17:00. Регіональні обговорення відбудуться : 15 жовтня в

Початок

Кінець

 

 

Громадська організація «Українська асоціація студентів» за підтримки Міністерства освіти і науки України ініціює обговорення проекту Типового положення про органи студентського самоврядування.
Всеукраїнське обговорення відбудеться 29 жовтня 2018 р. за адресою м. Київ, вул. Перемоги, 10, (актова зала), з 11:00 до 17:00.
Регіональні обговорення відбудуться :
15 жовтня в м. Ужгород та м. Львів,
16 жовтня – м.Івано-Франківськ,
17 жовтня – м. Чернівці,
18 жовтня – м. Хмельницький,
19 жовтня – м. Тернопіль,
22 жовтня – м. Дніпро,
23 жовтня – м. Запоріжжя,
24 жовтня – м. Харків,
25 жовтня – Київська та Полтавській областях.
Реєстрація на Всеукраїнське обговорення за посиланням: https://goo.gl/2EzZan.
Реєстрація на регіональні обговорення за посиланням: https://goo.gl/fCFbLN.
Просимо поширити цю інформацію серед студентів вашого закладу вищої освіти.
Детальнішу інформацію щодо запланованих заходів можна отримати у організаторів: Лідії Фесенко (президент Української асоціації студентів, lidafes11@gmail.com, 093- 915-08-72) та Аліни Кузьмич (віце- президент з регіонального розвитку, 097-275- 81-48).

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy