Юрклініка УДФСУ то ГО «ФРР «Місто для життя» проведуть робочу зустріч щодо створення бізнес-інкубатора

14 квітня об 11:00 відбудеться робоча онлайн-зустріч «Юридичної клініки» Університету державної фіскальної служби України з Громадською організацією «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя» щодо створення бізнес-інкубатору. На зустрічі буде презентовано початкову розробку бізнес-інкубатора, а також обговорено подальший план дій в цьому напрямку. Нагадаємо, нещодавно Університет державної фіскальної служби України та

Початок

Кінець

14 квітня об 11:00 відбудеться робоча онлайн-зустріч «Юридичної клініки» Університету державної фіскальної служби України з Громадською організацією «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя» щодо створення бізнес-інкубатору.

На зустрічі буде презентовано початкову розробку бізнес-інкубатора, а також обговорено подальший план дій в цьому напрямку.

Нагадаємо, нещодавно Університет державної фіскальної служби України та Громадська організація «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя» підписали Меморандум про співпрацю з метою налагодження взаємодії між університетом, містом, бізнесом та молоддю.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy