ІІ Всеукраїнський Мистецький конкурс «Податкова абетка»

  Національний університет державної фіскальної служби України оголошує ІІ Всеукраїнський Мистецький конкурс «Податкова абетка» для учнів 1-4 класів, «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» - для учнів 5-9 класів, як одного із незалежних складових Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього». Конкурс носить тематичний характер, метою якого є популяризація податкової та митної

Початок

01.12.2018 - 00:00

Кінець

 

Національний університет державної фіскальної служби України оголошує ІІ Всеукраїнський Мистецький конкурс «Податкова абетка» для учнів 1-4 класів, «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» – для учнів 5-9 класів, як одного із незалежних складових Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього».
Конкурс носить тематичний характер, метою якого є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння творчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей та молоді шкільного віку, налагодження партнерських відносин між податківцями та майбутніми платниками податків.
ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy