В УДФСУ офіційно оголошено карантин!

  З метою запобігання захворювань, викликаних коронавірусом COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 та відповідно до наказу ректора Павла Пашка   від 11.03.2020 №409  в Університеті державної фіскальної служби України оголошується 3-тижневий карантин. Під час карантину всі  форми навчання переносяться на електронну платформу Moodle,

Початок

Кінець

 

З метою запобігання захворювань, викликаних коронавірусом COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 та відповідно до наказу ректора Павла Пашка   від 11.03.2020 №409  в Університеті державної фіскальної служби України оголошується 3-тижневий карантин.

Під час карантину всі  форми навчання переносяться на електронну платформу Moodle, тобто дистанційне навчання, до 6 квітня, а всі заходи в університеті скасовуються та відбудуться згодом (дати повідомимо додатково). При цьому, забороняється проведення масових заходів на території університету та в студентському містечку.

Університет просить із розуміння віднестися до ситуації та та пам‘ятати, що всі заходи проводяться для безпеки кожного з нас!

Слідкуйте за оновленнями.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy