Доктор філософії польського університету Олександра Синовець проведе лекцію для студентів УДФСУ

В Університеті державної фіскальної служби України відбудеться лекція для студентів від доктора філософії кафедри прикладних соціальних наук Сілезького технологічного університету Олександри Синовець. Зустріч відбудеться за ініціативи кафедри журналістики, української словесності та культури Навчально-наукового інституту гуманітарних наук та відділу міжнародного освітнього співробітництва УДФСУ. Тема лекції: «Навіщо журналістам і соціологам Facebook? –

Початок

Кінець

В Університеті державної фіскальної служби України відбудеться лекція для студентів від доктора філософії кафедри прикладних соціальних наук Сілезького технологічного університету Олександри Синовець. Зустріч відбудеться за ініціативи кафедри журналістики, української словесності та культури Навчально-наукового інституту гуманітарних наук та відділу міжнародного освітнього співробітництва УДФСУ.

Тема лекції: «Навіщо журналістам і соціологам Facebook? – соціальні мережі з точки зору соціологічної теорії і досліджень» (англійською мовою)

Час проведення: 10 лютого 2021 року о 10:00

Місце проведення: платформа Moodle 

https://org.nusta.edu.ua/b/nef-cu3-jgk 

Запрошуємо усіх бажаючих!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy