Запрошуємо на інноваційну освітню магістерську програму Fintech

Ви хочете розкрити свій потенціал і стати топ спеціалістом в галузі фінансів, працювати в крутій компанії? Зацікавлені новітніми фінансовими технологіями, але не знаєте, який шлях кар'єри обрати? Тоді магістерська програма Fintech точно для вас! Пропонуємо вам отримати ґрунтовні знання та перейняти цінний досвід визнаних спеціалістів фінтех-ринку, провідних фахівців фінансових і

Початок

Кінець

Ви хочете розкрити свій потенціал і стати топ спеціалістом в галузі фінансів, працювати в крутій компанії? Зацікавлені новітніми фінансовими технологіями, але не знаєте, який шлях кар’єри обрати? Тоді магістерська програма Fintech точно для вас!

Пропонуємо вам отримати ґрунтовні знання та перейняти цінний досвід визнаних спеціалістів фінтех-ринку, провідних фахівців фінансових і банківських установ та ІТ-компаній. На вас чекають не тільки практичні та теоретичні лекції а й майстер-класи від лідерів фінансової сфери, де ви зможете отримати відповіді на актуальні для вас питання.

Університет Державної фіскальної служби та Національний університет «Львівська політехніка» запускають потужну спільну освітню фінтех-програму під егідою Міністерства фінансів та за підтримки Проектного офісу реформ.

Зробіть інвестицію у своє майбутнє! Прокачайте свої знання та станьте кращим спеціалістом країни! Реєструйтесь за посиланням саме зараз та отримайте унікальну можливість бути першим в Україні студентом новітньої освітньої програми Fintech.

 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy