Привітання Антона Монаєнка з Міжнародним днем освіти!

Дорогі колеги-освітяни! Щиро вітаю з Міжнародним днем освіти! Святом, яке вперше проголошено у 2018 році Організацією Об'єднаних Націй з метою відзначення ролі освіти для миру та розвитку. Шановні освітяни, ви робите значний вклад у розвиток України, формуючи нове покоління її громадян, адже освічені люди – це фундамент процвітаючої держави! Висловлюю

Початок

Кінець

Дорогі колеги-освітяни!

Щиро вітаю з Міжнародним днем освіти! Святом, яке вперше проголошено у 2018 році Організацією Об’єднаних Націй з метою відзначення ролі освіти для миру та розвитку.

Шановні освітяни, ви робите значний вклад у розвиток України, формуючи нове покоління її громадян, адже освічені люди – це фундамент процвітаючої держави!

Висловлюю щиру вдячність за самовіддану працю, належне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність та безкорисливе добро, яке ви повсякчас даруєте своїм вихованцям.

Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

З повагою

в.о. ректора Антон Монаєнко

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy