Привітання з Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці від профспілки Університету

  Дорогі чоловіки! Україна відзначає два славетних свята – День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці свята нерозривно пов'язані між собою, адже Божа Матір – це заступниця і покровителька наших предків-козаків. Щиро віримо в те, що ми, українці, – справжні борці за свободу – спільними зусиллями побудуємо могутню державу,

Початок

Кінець

 

Дорогі чоловіки!
Україна відзначає два славетних свята – День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір – це заступниця і покровителька наших предків-козаків.
Щиро віримо в те, що ми, українці, – справжні борці за свободу – спільними зусиллями побудуємо могутню державу, і що Божа милість буде супроводжувати нас в цій справі.
Від усього серця вітаємо з цими знаменними святами всіх громадян України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!
Бажаємо вам лицарської звитяги, здоров’я і наснаги, мирного неба, єдності та віри, нових перемог і звершень заради процвітання нашої Батьківщини.

З повагою, ваша профспілка!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy