Студенти дізнаються про можливості запуску успішних стартапів

10 лютого в Університеті державної фіскальної служби України відбудеться відкрита онлайн-лекція «Інноваційна екосистема: можливості для студентів». Захід проведуть представники стартап-екосистеми України – Український фондом стартапів та мережа академічних стартап-інкубаторів YEP.  Мета заходу – ознайомити студентство зі стартапами та новими можливостями, які вже дають перші результати. Студенти дізнаються, як стати підприємцями

Початок

Кінець

10 лютого в Університеті державної фіскальної служби України відбудеться відкрита онлайн-лекція «Інноваційна екосистема: можливості для студентів». Захід проведуть представники стартап-екосистеми України – Український фондом стартапів та мережа академічних стартап-інкубаторів YEP.  Мета заходу – ознайомити студентство зі стартапами та новими можливостями, які вже дають перші результати. Студенти дізнаються, як стати підприємцями та як залучити грантові кошти для своїх інноваційних ідей.

Дата проведення: 10 лютого 2021 року

Час проведення: з 15:00 до 16:15

Формат зустрічі: онлайн за посиланням https://us02web.zoom.us/j/89040806758?pwd=aStnTEFjQnY0dDFYeXpKMERMRmZjdz09&fbclid=IwAR33CjRNufZPOGyFmV9Sg1K6kI5WwN3Eq2LdLn_1lNcwb4ZWuPFcvF3X9z0#success

Довідково:

Програма заходу:

15:00 – 16:20 – менеджер Українського фонду стартапів Евеліна Комарницька розповість про фонд, який за останній рік профінансував більше 80 стартапів на суму, що перевищує 3 млн доларів, а також презентує програми Фонду, які дають можливість отримати грант на суму до 85 тисяч доларів на розвиток саме твого стартапу.

15:20 – 16:30 – сесія запитань та відповідей.

15:30 – 16:45 – засновник та CEO мережі академічних стартап-інкубаторів YEP Андрій Заікін розповість про специфіку підприємницької освіти та проєкт «Підприємницький університет», успішні кейси студентських стартапів та можливості, які надає YEP на шляху до втілення ідей у реальні бізнес проєкти.

15:45 – 16:50 – сесія запитань та відповідей.

15:50 – 16:05 – к.е.н., доцент кафедри економіки підприємства Ольга Марченко поділиться першими враженнями від запуску ініціативи «Підприємницький університет» на базі Університету державної фіскальної служби України.

15:05 – 16:10 – сесія запитань та відповідей.

Запрошуємо до участі студентів, науковців та всіх зацікавлених.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy