FinTech Lab проведе лекцію для студентів УДФСУ

 У рамках співпраці громадської спілки «Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній» та Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбудеться перша ознайомча лекція FinTech Lab (ФінТех Лабораторія). Під час зустрічі учасники зможуть дізнатися про те, що таке ФінТех Лабораторія та які її цілі, а також отримати нові знання про створення проєктів, розробку

Початок

Кінець

 У рамках співпраці громадської спілки «Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній» та Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбудеться перша ознайомча лекція FinTech Lab (ФінТех Лабораторія). Під час зустрічі учасники зможуть дізнатися про те, що таке ФінТех Лабораторія та які її цілі, а також отримати нові знання про створення проєктів, розробку готового продукту, втілення нових ідей в життя та заснування власного стартапу.

Лекція відбудеться 24 березня о 16:00 на платформі Zoomhttps://us04web.zoom.us/j/76512863866?pwd=cm9RanJ0ZFkzcGRqQ2NjQjFYcWJpUT09

Після проведення вступної лекції буде оброблено всі заявки, які надійдуть від студентів на участь у ФінТех Лабораторії та проведено онлайн зустріч-знайомство зі студентами. Під час цієї зустрічі буде обговорено інтереси учасників та актуальні теми для формування розкладу подальших лекцій.

Долучайтеся, щоб отримати нові знання, які стануть першим кроком на шляху до успіху!

Нагадаємо, що минулого тижня УДФСУ та «Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній» підписали Меморандум про співпрацю.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy