Вебінар "День безпечного інтернету"

  5 лютого 2019 року о 12:30 Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України  та компанія ERC запрошують школярів 8-11 класів, учнів професійно-технічних ліцеїв, студентів коледжів та університетів відзначити цей день разом з усім світом, приєднавшись до онлайн-уроку на YouTube-каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні. Звертаємо Вашу увагу, що трансляція онлайн-уроку буде доступна на порталі Мережних академій Cisco netacad.com лише для авторизованих осіб. Будь

Початок

05.02.2019 - 00:00

Кінець

 

5 лютого 2019 року о 12:30 Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України  та компанія ERC запрошують школярів 8-11 класів, учнів професійно-технічних ліцеїв, студентів коледжів та університетів відзначити цей день разом з усім світом, приєднавшись до онлайн-уроку на YouTube-каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні.

Звертаємо Вашу увагу, що трансляція онлайн-уроку буде доступна на порталі Мережних академій Cisco netacad.com лише для авторизованих осіб. Будь ласка, залучайте Ваших учнів, студентів і колег.

Зареєструватись можна за посиланням – https://bit.ly/2DMfiU2?fbclid=IwAR1dci3Koj2jD6mV_7QogdDBDTB3lRW0jCO1XE2djGFMPxPJdYjnukxXD0g

Зареєстровані учасники матимуть доступ до матеріалів курсу академії Cisco “Вступ до кібербезпеки”, зможуть поставити запитання експертам та переглянути записи трансляцій цієї та попередніх подій. Для входу в систему та підключення до онлайн-трансляції 5 лютого потрібно ввести email-адресу та пароль, які Ви обрали при реєстрації.

Після реєстрації пройдіть “Попереднє опитування”. Воно містить лише одне запитання і не передбачає оцінювання чи перевірки знань. Надані відповіді допоможуть нам у процесі підготовки сертифікатів.

Кожен зареєстрований учасник отримає сертифікат учасника, якщо до 16 лютого 2019р.:

– пройде “Попереднє опитування”;

– прослухає матеріали трансляції;

– візьме участь у онлайн-тестуванні;  

– заповнить“Відгук про курс”.  

Навчальні заклади відзначатимуть окремими сертифікатами при наявності 10 і більше зареєстрованих і сертифікованих учнів.

Розсилка сертифікатів відбудеться до 7 березня 2019 року.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy