Відбудеться І тур Всеукраїнської студентської олімпіади «Фінанси і кредит»

  ШАНОВНІ СТУДЕНТИ 3-4 курсів Запрошуємо Вас до участі у І турі Всеукраїнської студентської олімпіади   «Фінанси і кредит» (спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування), яку проводить кафедра фінансів імені Л. Л. Тарангул. Завдання І етапу Олімпіади формуються відповідно до програм таких навчальних дисциплін: «Фінанси», «Фінанси підприємств», «Фінанси суб’єктів господарювання», «Бюджетна система»

Початок

21.02.2019 - 13:00

Кінець

 

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ 3-4 курсів

Запрошуємо Вас до участі у І турі Всеукраїнської студентської олімпіади   «Фінанси і кредит» (спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування), яку проводить

кафедра фінансів імені Л. Л. Тарангул.

Завдання І етапу Олімпіади формуються відповідно до програм таких навчальних дисциплін:

«Фінанси», «Фінанси підприємств», «Фінанси суб’єктів господарювання», «Бюджетна система»

і передбачає виконання письмового завдання, яке включає теоретичні питання, тестові завдання та практичні завдання розрахункового характеру. Переможці І етапу Олімпіади визначаються за сумарною кількістю набраних балів за усіма видами завдань.

Термін проведення олімпіади  21 лютого 2019 р.о 13.00 год в ауд. В.316

Бажаючих прийняти участь просимо зареєструватись у каб. В.318 до 19 лютого 2019р.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy