Вітаємо з Днем Соборності України

  Сьогодні український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії - День Соборності України. Саме у цей день, українські землі почали об’єднуватися в одну велику самостійну державу. Це свято – нагадування для всіх українців, що сила нашої держави – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей. 

Початок

Кінець

 

Сьогодні український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності України. Саме у цей день, українські землі почали об’єднуватися в одну велику самостійну державу. Це свято – нагадування для всіх українців, що сила нашої держави – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей. 

Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.

Зі святом, шановні співвітчизники! Миру, злагоди, добра і процвітання нам та нашій державі!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy