Вітаємо Сергія Марченка!

Шановний Сергію Михайловичу! Альма-матер вітає Вас із призначенням на посаду Міністра фінансів України. Бажаємо Вам невичерпної енергії, принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій відповідальній посаді, а підґрунтям плідної професійної діяльності, нехай буде зміцнення здоров'я. Хай у всіх починаннях Вас супроводжує успіх, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна

Початок

Кінець

Шановний Сергію Михайловичу!

Альма-матер вітає Вас із призначенням на посаду Міністра фінансів України.

Бажаємо Вам невичерпної енергії, принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій відповідальній посаді, а підґрунтям плідної професійної діяльності, нехай буде зміцнення здоров’я.

Хай у всіх починаннях Вас супроводжує успіх, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна державна робота приносить задоволення і творчі здобутки, буде щедрою на мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани в ім’я розбудови всієї української держави.

Велика гордість, що саме випускники Університету державної фіскальної служби України, Марченко Сергій Михайлович та Разумков Дмитро Олександрович, очолюють високі державницькі посади. Ми переконані, що професійні якості, досвід роботи, енергія та цілеспрямованість наших випускників завжди стоятимуть на варті інтересів України.

З повагою

Ректор Павло Пашко

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy