Вітаємо Худієва Азера Худаяр огли з призначенням радником Міністра фінансів України!

Колектив Університету державної фіскальної служби України вітає з призначенням Худієва Азера Худаяр огли радником Міністра фінансів України! Висловлюємо щиру вдячність за підтримку розвитку міжнародної співпраці Університету та запевняємо у готовності до реалізації спільних міжнародних проектів, спрямованих на подальшу інтеграцію навчального закладу до європейського та світового простору вищої освіти. Бажаємо успіхів

Початок

Кінець

Колектив Університету державної фіскальної служби України вітає з призначенням Худієва Азера Худаяр огли радником Міністра фінансів України!

Висловлюємо щиру вдячність за підтримку розвитку міжнародної співпраці Університету та запевняємо у готовності до реалізації спільних міжнародних проектів, спрямованих на подальшу інтеграцію навчального закладу до європейського та світового простору вищої освіти.

Бажаємо успіхів та досягнень у професійної діяльності!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy