В УДФСУ відбудеться круглий стіл "Податкові стимули економічного зростання"

  26 червня 2020 року з 14:00-17:00 в Конференц-комплексі Університету державної фіскальної служби України відбудеться круглий стіл «Податкові стимули економічного зростання». Інформаційний партнер заходу – «Дзеркало тижня». Захід складатиметься із двох панелей для дискусій: а саме «Ефективність діючої податкової системи: результати, виклики, трансформації» та «Зміни заради розвитку. Глобальні перетворення, що

Початок

Кінець

 

26 червня 2020 року з 14:00-17:00 в Конференц-комплексі Університету державної фіскальної служби України відбудеться круглий стіл «Податкові стимули економічного зростання». Інформаційний партнер заходу – «Дзеркало тижня».

Захід складатиметься із двох панелей для дискусій: а саме «Ефективність діючої податкової системи: результати, виклики, трансформації» та «Зміни заради розвитку. Глобальні перетворення, що необхідні українській системі оподаткування. Ефективна трансформація податкової системи України».

Під час І панелі буде обговорено основні проблеми в роботі фіскальними органів, головні завдання та виклики для податкової служби на 2020 рік. А також потреба у податковій лібералізації та ідея європейського податкового офшору. Учасники панелі Міністр фінансів України Сергій Марченко, голова Державної податкової служби України Олексій Любченко та радник Президента, член Ради з питань економічного розвитку при Кабінеті Міністрів України Олег Устенко. 

Під час ІІ панелі буде обговорено зміни заради розвитку, глобальні перетворення, що необхідні українській системі оподаткування, а також ефективну трансформацію податкової системи України. Учасники панелі професор Університету ДФС України Костянтин Швабій,  юрист ЮФ «Ілляшев та Партнери» Ніна Бец та експерт Артем Самородов. 

Он-лайн трансляція круглого столу відбудеться на Фейсбук-сторінці «Дзеркала тижня» , а також у соціальних мережах УДФСУ.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/XZyFTY5d6CojjQbJ7

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy