Державна аудиторська служба України запрошує на роботу

  Державна аудиторська служба України з метою залучення молоді до роботи на державній службі запрошує випускників закладів вищої освіти, зокрема, з освітою економічного спрямування, взяти участь у конкурсах на вакантні посади державної служби в апараті Держаудитслужби та її міжрегіональних територіальних органах, які оголошуються на постійній основі. Актуальна інформація щодо вакантних

Початок

Кінець

 

Державна аудиторська служба України з метою залучення молоді до роботи на державній службі запрошує випускників закладів вищої освіти, зокрема, з освітою економічного спрямування, взяти участь у конкурсах на вакантні посади державної служби в апараті Держаудитслужби та її міжрегіональних територіальних органах, які оголошуються на постійній основі.

Актуальна інформація щодо вакантних посад, на які оголошено конкурс, розміщується на Урядовому вебпорталі https://career.gov.ua/.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy