Запрошуємо викладачів УДФСУ на конференцію Startup Campus 2021

Запрошуємо викладачів Університету державної фіскальної служби України на щорічну конференцію,  присвячену підприємницькій освіті. Відкриті лекції для всіх охочих відбудуться 14 травня, воркшопи для викладачів з ініціативи «Підприємницький університет» – 15 травня. Участь у заході дозволить доповнити досвід практичними кейсами та кращими практиками від запрошених стартапів, корпорацій і міжнародних партнерів. Більшість

Початок

Кінець

Запрошуємо викладачів Університету державної фіскальної служби України на щорічну конференцію,  присвячену підприємницькій освіті. Відкриті лекції для всіх охочих відбудуться 14 травня, воркшопи для викладачів з ініціативи «Підприємницький університет» – 15 травня.

Участь у заході дозволить доповнити досвід практичними кейсами та кращими практиками від запрошених стартапів, корпорацій і міжнародних партнерів. Більшість лекцій проведуть англійською мовою.

Зазначимо, що захід проводить Мінцифра та YEP, які минулої осені спільно з Дія.Бізнес, МОН та USF, а також за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили ініціативу «Підприємницький університет». У межах цієї ініціативи здійснюється розвиток компетенції викладачів та підтримуються університетські стартапи.

Зареєструватися можна за посиланням: https://piar.me/startupcampus2021

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy