Привітання ректора Павла Пашка з Днем податкової міліції!

  Шановні офіцери та курсанти! Щиро вітаю вас зі святом – Днем податкової міліції. За весь час існування податкових органів незалежної України були переломні моменти, коли податківці доводили свою корисність для суспільства, здатність реагувати на потреби держави та народу, вміння перейти на якісно новий рівень роботи. На сьогоднішній день податкова

Початок

Кінець

 

Шановні офіцери та курсанти!

Щиро вітаю вас зі святом – Днем податкової міліції.

За весь час існування податкових органів незалежної України були переломні моменти, коли податківці доводили свою корисність для суспільства, здатність реагувати на потреби держави та народу, вміння перейти на якісно новий рівень роботи.

На сьогоднішній день податкова міліція також перебуває на шляху реформування, яке дасть змогу вдосконалити організаційну структуру органу влади.

Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції єдиний в Україні підрозділ, який здійснює підготовку висококваліфікованих кадрів у сфері протидії економічній злочинності. Випускники Факультету є основою податкової міліції та майбутнім економічної безпеки держави. 

Тому, сердечно бажаю усім Вам принциповості, невичерпного оптимізму, сил і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює вас енергією оновлення, дарує оптимізм і наснагу. Вам і вашим родинам – міцного здоров’я, щастя, нових професійних досягнень та благополуччя.

З повагою,

Ректор

Університету ДФС України                                                                                                           Павло  ПАШКО

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy