Оголошення набору на 2019-2020 н.р.

  Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації оголошує набір на 2019-2020 н.р. галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» для здобуття ступеня першого бакалаврського рівня за освітньо-професійними програмами за денною та заочною формами навчання: Фізична культура і спорт: тренер з виду спорту Фітнес і

Початок

Кінець

 

Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації

оголошує набір на 2019-2020 н.р. галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю

017 «Фізична культура і спорт» для здобуття ступеня першого бакалаврського рівня за освітньо-професійними програмами за денною та заочною формами навчання:

Фізична культура і спорт: тренер з виду спорту

Фітнес і рекреація

Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти

На базі повної загальної середньої  освіти: українська мова і література, біологія, творчий конкурс (фізична підготовка). Термін навчання 3р. 10 місяців.

На базі молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста) складається творчий конкурс з фізичної підготовки. Термін навчання 1р.10 місяців

Обов’язково наявність медичної довідки про стан здоров’я                     (форма 086-0)!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy